WEKO3
アイテム / 物質文化史の課題とその研究方法 第二部 食生活文化史の課題とその研究方法 / AN00076917_19780200_1052
AN00076917_19780200_1052
ファイル | ライセンス |
---|---|
AN00076917_19780200_1052.pdf (1.1 MB) sha256 0b156b38d48c433b72cf8ed98f30328596d2dd5218151fd7e228e27160b56a56 |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2012-09-01 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | AN00076917_19780200_1052.pdf | |||||
本文URL | https://soai.repo.nii.ac.jp/record/574/files/AN00076917_19780200_1052.pdf | |||||
ラベル | AN00076917_19780200_1052 | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 1.1 MB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|