WEKO3
アイテム / 野菜の抗変異原性について : ネギの調理加工処理による抗変異原活性の違い / AN1021429X_20000300_1013
AN1021429X_20000300_1013
ファイル | ライセンス |
---|---|
AN1021429X_20000300_1013.pdf (564.2 kB) sha256 df47520b163b914219a69b96d2014aae115315096fbda18387ccb7311e716443 |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2012-09-01 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | AN1021429X_20000300_1013.pdf | |||||
本文URL | https://soai.repo.nii.ac.jp/record/843/files/AN1021429X_20000300_1013.pdf | |||||
ラベル | AN1021429X_20000300_1013 | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 564.2 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|